Dansk Suffolk
Start
Medlemmer
Engelsk
Nyheder
Landsskuet 2018
Aktive vædder
Overvejer får
Salg af avlsdyr
Salg af vare fra Suffolk
f
Du kan som medlem af Dansk Suffolk forening, få oprettet din egen annonce. Køb og salg af får og inventar til får, ved at sende en mail med oplysninger om indhold og eventuelt billede til.

E mail til Jens Lauesen

Salg af Suffolk avlsdyr

Hvis du ønsker at købe suffolk  Avlsdyr her i løbet af foråret eller gerne vil bestille en vædder eller vædderlam til bedæknings sæsonen, til efteråret, så henvend dig til en af vores medlemmer som bor i nærheden af dig og få en snak om hvad de kan hjælpe med , de fleste af vores medlemmer får født deres lam her i januar og februar, så henvend jer gerne snarest så de ikke har slagtet alle deres lam .

Ønsker du at købe Suffolk avlsdyr henvend dig til Casper Jensen på mail eller på tlf. 30428278 og jeg vil være dig behjælpelig med at finde det du ønsker, hvids det er muligt.

Annoncen vil blive slettet efter 60 dage.
Sælges                                                                                                                                                                      Dato 12-07-2016

6 gimmer og 2 super gode vædder sælges fra gammel avlsbesætning

Jens Østergård
Tlf:6141063

Sælges                                                                                                                                                                      Dato 13-05-2016

Enkelte unge suffolk får sælges. samt vædder og gimmerlam.

Besætningen er data registreret ,har m3, er testet fri for klovsyge og alle dyr har geno type AAR/AAR

Casper Jensen
St. Fjelstervangvej 6
6920 Videbæk 3 30428278
casper@energimail.dk

  Kontaktoplysninger og salg af tøj med logo af ffolk. B-caps


Jan Thornberg

 Mail: info@b-caps.dk Hjemmeside.:  www.b-caps.dk

Vi Vi har fået fremstillet Runde klistermærker til Huset – Stalden – Traileren eller hvad man nu ønsker at bruge dem til. De er 25 cm i diameter og er en kopi af Logoet. I sort/hvid. For oven står der Dansk Suffolk. For neden står: Danmarks smukkeste får.

Kan købes for 50 kr. pr. styk + 12 kr. til forsendelse. Kontakt Bestyrelsen 

E-mail til: suffolk@suffolk.dk     Copyright 2007 Dansk Suffolk     Webmaster: jens.lauesen@suffolk.dk